Ligging

Weg van de wereld

Kom genieten van de rust midden in de natuur

Villa Vigor ligt op minder dan 2km van het centrum van Peer en toch waant je je even ‘weg van de wereld’. Je kan hier genieten van de rust en de natuur. We zijn gelegen tussen 2 Limburgse natuurgebieden: Resterheide en Mullemer Bemden. Tegelijk zijn steden als Maastricht, Eindhoven, Aken, Luik, Hasselt, Antwerpen en Brussel in minder dan een uur bereikbaar.

De woning zelf is gelegen langs het fietsroutenetwerk van Limburg (nabij knooppunt 78) en aan de ruiterroute. Ze wordt aan 3 zijden omgeven door weides en maïsvelden. Je kan genieten van een wijds uitzicht over paarden- en koeienweides. De woning wordt steeds in alle privacy verhuurd. Wij wonen er zelf 5 km vandaan.

Routebeschrijving

De vakantiehoeve / seminarieruimte is vlot bereikbaar via de Noord-Zuidverbinding (A74 Hasselt-Eindhoven), afrit Peer. Op het einde van de afrit naar links (richting Peer). Na een 3-tal km vlak vóór het centrum van Peer (aan een bushalte) sla je rechtsaf. Dit is de Houtestraat. Na 500m (na het kruispunt met de Driehoevestraat) ligt de hoeve aan uw rechterkant. Ze ligt een stuk naar achter in het landschap, met een lange oprit.