Catering

Teambuilding

Catering

Een lange vergadering voor de boeg? Of een meeting beginnen of afsluiten met een heerlijk diner? Bij Villa Vigor bieden we diverse catering opties aan. Ook zelfcatering is steeds mogelijk. Ontbijt wordt in buffetvorm geserveerd aan €15 per persoon. 1: Eenvoudige lunch

Optie 1: Eenvoudige broodjeslunch

Soep met broodjes (€15 p.p.)

of een mix van broodjes en wraps + groentenschotel

Optie dessert: +€4

Optie 2: Liever vegetarisch

Soep + veggie-quiches + 2 soorten salades + kersttomaatjes (€19p.p.)-> keuze uit:

Soep + saladbuffet met broodjes (€ 19p.p)

Ovenschotels (€24 p.p)

Dessert (€5,5 p.p.)

Optie 3: BBQ en kaasschotels

Gevarieerde kaas- en vleesschotel (€20 p.p.)

Inclusief een rijkelijk broodjesassortiment

BBQ-pakketten + gevarieerde groenten (v.a. €16 p.p., naargelang de keuze van soort en aantal -vraag ernaar bij interess)

Optie 4: Voor foodies en fijnproevers (verkrijgbaar als lunch en diner)

Geraffineerd menu door een voedingsspecialiste aan huis (Villa Vigor) gemaakt en opgediend

3 gangen – €45 p.p.

4 gangen – €50 p.p. (+ soep)

Optie 5: Warm buffet (minimaal 12 personen)

Gluten- en lactosevrije gerechten op aanvraag (+€8 p.p.) - eenmalig €55 levering- en materiaalkosten)

Soep + ovenschotels (€25 p.p.) – keuze uit 3 schotels

Pastabuffetten met brood (€27 p.p.)- keuze uit 3 à 4 soorten

Optie 6: Menu’s aan huis geleverd (zonder bediening)

3-gangen met soep/hoofdgerecht/dessert- €30 p.p. vleeskeuze - €35 p.p. viskeuze

4-gangen - € 40 p.p - €45 p.p. (+ voorgerecht)

Soepen

Voorgerechten

Hoofdgerechten

Desserts

Optie 7: Foodpairing met lokale bieren

Food-Beerpairing 5-gangen menu en workshop in het thema van Bosland 70€ p.p.(avondvullend programma 4 à 5u) (excl. 21% BTW)

Tijdens deze workshop wordt het hele brouwproces toegelicht en leer je leuke weetjes over bier. De gerechten worden telkens gecombineerd met 2 of 3 bijhorende biertjes (proevertjes). Microbrouwer/zytholoog Stijn gaat met jullie op zoek naar aroma’s en smaken, geuren en kleuren, in zowel gerecht als bier, en verklaart waarom, de soms niet voor de hand liggende combinaties elkaar versterken of onderdrukken. Onder het motto “de gustibus non est disputandum” (over smaak valt niet te twisten) gaat hij graag hierover in gesprek. De bieren worden door Boslandse brouwers of bierfirma’s op de markt gebracht en variëren van de traditionele Tripels en Dubbels naar Porters en Stout bieren. Er worden 5 gerechten geserveerd door de zus van Stijn, tevens kokkin.

Workshop beertasting lokale bieren (15€ p.p), duurtijd 3u

Wil je weten hoe bier gebrouwen wordt? Wat het verschil is tussen lage gisting en hoge gisting, of een dubbel en een trippel?, dan is de workshop “Beertasting” heel zeker iets voor jou. Onder leiding van een microbrouwer/zytholoog Stijn ga je doorheen het hele brouwproces, ruik en proef je de basis grondstoffen en leer je een aantal basisregels van het brouwproces. Ondertussen proef je een 6 tal bieren lokale bieren met een link naar Peer en Bosland. Bij ieder bier hoort ook een kleine versnapering, om aan te tonen hoe smaken van bier en gerecht invloed hebben op elkaar.

Vermelde prijzen zijn excl. 6% BTW voor geleverde catering, 21% BTW indien met bediening of workshop

Optie 8: Uit eten in Peer

U kan ook kiezen om 's middags of 's avonds in een van de gezellige restaurants van Peer te lunchen- van doorsnee tot luxueus.

We raden aan: